wist u dat full colour beelden als interieurdecoratie, sfeerverhogend en daarmee arbeids- of koopstimulerend werken. Ook in ziekenhuizen, theaters en scholen worden steeds meer muurfolies of applicaties aangebracht. Geprint zelfklevend muurfinyl kan direct worden aangebracht op gestructueerde ondergronden. De structuur van de ondergrond blijft hierdoor zichtbaar. Door een speciaal laminaat krijgt de print een uiterst realistische look. Zelfs een grof gemetselde muur kunnen wij zelfs de perfecte uitstraling geven. Niet alleen wanden kunnen hiermee worden voorzien maar ook plafons, deuren en meubilair. Het spreekt voor zich dat deze technieken ook aan uw exterieur extra uitstraling geeft. Dit kan toegepast worden direct op delen van uw pand of dragers, o.a dibond en HPL panelen, maar ook uw hele pand beslaan.

VRAAG NA!
Vraag naar ons gunstig geprijsde XXL fotobehang. Dit is precies wat de naam zegt, een hoge revolutieprint op een vel voor uw indoor toepassing, dus geen naden!

XXL fotobehang word geprint op Airtel materiaal. Airtel is scherp- en krasvast en geeft een haarscherpe en kleurkrachtige print! De kwaliteit van dit materiaal ligt velen malen hoger dan vinyl of vliesbehang, en XXL fotobehang is gemakkelijk schoon te maken.

 

TEXTIEL FREES & PEESDOEKEN

Textielframe met peesdoek zijn uw oplossing voor een elegante presentatie zonder of met minimaal zicht van het raamwerk. Het full colour bedrukte doek wordt voorzien van een siliconepees die men zeer eenvoudig is het profiel drukt. Ook wisselingen van de doeken is zeer eenvoudig. Met recht een presentatie die markant is, impact heeft en leeft.

Keuze uit:

Onverlicht - Verlicht

Enkel zijdig - Dubbelzijdig

Binnen Toepassing - Buitentoepassing

Hangend - Vrijstaand

Frame met geluidsabsorberende vulling voor verbetering akoestiek

 

freesletters 

Uw logo of een tekst uitgevoerd is freesletters, gemonteerd tegen de gevel geeft een prachtige luxe uitstraling. Het houd de structuur van een gevel in stand, met name bij klassieke panden is het een gewilde optie. 

Een veel voorkomende combinatie is een dergelijke uitvoering aangelicht met spots, zo heeft u toch een form van lichtreclame en bent u ook ’s avonds zichtbaar, dit geeft een fraai beeld. Hieronder wat voorbeelden van de diverse materiaalsoorten die wij toepassen. 

Meer informatie over Voertuigbelettering?

Meer informatie over interieur decoratie? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

info@multipromo.nl

Tel. 06-40457192

 

 

Offerte aanvragen