Top 6 redenen voor autobelettering

geplaatst in: Uncategorized | 0

Autobelettering is een van de meest gebruikte vormen van reclame en dat is niet voor niks. Zo biedt autobelettering voor een relatief laag bedrag een hoge exposure voor o.a. passanten. Wij hebben een top 6 van redenen gemaakt om te laten zien waarom autobelettering zo effectief is.

 

Top 6 redenen voor autobelettering

1 Autobelettering heeft gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand! Dit is onderzocht door het CBR.
2 Een beletterde auto is erg effectief gebleken in files, vooral de achterruit en de achterkant van de auto zijn opvallende plaatsen voor autobelettering.
3 Een boodschap op een beletterde auto wordt beter en langer onthouden dan bijvoorbeeld een folder of poster.
4 Relatief gezien is autobelettering goedkoop vergeleken met andere reclamemethodes, zoals drukwerk of relatiegeschenken. Als je de juiste en kwalitatief goede folies gebruikt, kan belettering erg lang meegaan. Het gaat dus vaak om een eenmalige investering, waarmee u maandelijks gemiddeld 160.000 contactmomenten heeft per maand.
5 Autobelettering is compleet op maat leverbaar. Bijna alles is mogelijk zoals kleurencombinaties, letters en overgangen. Ook maakt het niet uit of de raam of de auto zelf beletterd moeten worden, met de specifieke folies kan elk auto oppervlak beletterd worden.
6 Er zijn ook mogelijkheden om de auto met magneetfolie te beletteren, waardoor u zelf de belettering er af haalt als u bijvoorbeeld de auto persoonlijk gaat gebruiken.

Reacties zijn uitgeschakelt.