Functionliteit heeft soms voorrang op creativiteit. Voor veel toepassingen is een lichtbak toereikend. naast de veel voorkomende rechthoekige, ronde of ovale lichtbakken heeft u ook keuze voor vrije vormen: bijvoorbeeld de contourvorm van uw logo. Tevens kunnen wij uw lichtbak voorzien van achterliggende, doorgestoken frees- of doos- en neonletters. Nieuw zijn de ULTRADUNNE (3,5 cm) buitenlichtbakken met LED verlichting. 

Doosletters

Direct of indirect verlichte signs en logo's voorzien in de noodzakelijke herkenningswaarde om succesvol te zijn. Zij scheppen die hoge mate van individualiteit waarmee u zich uitstekend kan presenteren. Van onopvallend klein tot indrukwekkend groot en van robuust en krachtig tot elegant en sierlijk. Uitstekend uit te lichten d.m.v. de laatste techniek op het gebied van energiezuinige en onderhoudsarme LED-verlichting. Uiteraard is onverlicht ook een optie.

Verschillende profielen benoemen

freesletters 

Uw logo of een tekst uitgevoerd is freesletters, gemonteerd tegen de gevel geeft een prachtige luxe uitstraling. Het houd de structuur van een gevel in stand, met name bij klassieke panden is het een gewilde optie. 

Een veel voorkomende combinatie is een dergelijke uitvoering aangelicht met spots, zo heeft u toch een form van lichtreclame en bent u ook ’s avonds zichtbaar, dit geeft een fraai beeld. Hieronder wat voorbeelden van de diverse materiaalsoorten die wij toepassen. 

 

Outdoor textiel frames/peesdoek

Met dit systeem kan men nu ook peesdoeken zonder zorgen buiten toepassen. Door het klikprofiel beschermt men de visual extra tegen extreme weersomstandigheden. Bij deze buitensystemen moet men wel het backlite textiel doek toepassen.

Afbeeldingen van die gevel doeken

 

 

Meer informatie over gevelreclame?

 Neem gerust contact op met één van onze medewerkers.

info@multipromo.nl

Tel. 06-40457192

 

 

Offerte aanvragen